Турстическа агенция Оазис-А
Оазис-А - Как да изберем най-подходящия хотел в Мавриций

Как да изберем най-подходящия хотел в Мавриций

Как да изберем най-подходящия хотел в Мавриций

Съдържание

Избрали сте своята екзотична дестинация и период на пътуване, но не знаете към какъв тип настаняване да се насочите? За Мавриций това може да се окаже трудно решение. Не защото няма хубави хотели, а защото изборът е огромен- от апартаменти под наем до луксозни комплекси от световни вериги. Хубавото е, че качеството на местата за настаняване е много добро, независимо от категорията.

Навсякъде ще получите отлично обслужване, приветливо посрещане и вкусна храна.

Когато консултираме нашите клиенти, за да изберат най-подходящия за тях хотел, трябва първо да изберем основната група от хотели, които ще сравняваме. Можем да обобщим следните категории:

Минимален бюджет

Има хора, за които категорията на настаняване няма съществено значение, стига да е чисто и на подходящо място. Те искат да събират слънце на плажа, да се гмуркат и да платят най-ниската възможна цена. Мавриций предлага тази възможност въпреки статута си на скъпа дестинация. Малки апартхотели или тризвездни семейни хотелчета в близост до плажа са оптимален вариант за ниския бюджет. Нашите предложения за изгодни хотели на Мавриций можете да видите тук.

Le Palmiste Resort & Spa 3*

Цената все пак има значение

Ако искате една идея повече комфорт, защото все пак това е едно мечтано пътуване, имате голям избор. Тризвездни и четиризвездни хотели на плажа предлагат уютно настаняване с вкусна храна и семейна атмосфера. Такива са тризвездните хотели от местните вериги Attitude и Veranda. В тази ценова група има и големи хотели с по-голям плаж, просторни общи части, повече ресторанти и възможности за забавление. Повечето са част от световни хотелски вериги, което гарантира съответния стандарт. Разгледайте примерните цени с полет от България тук.

Maritim Crystals Beach Hotel Mauritius, Palmar

Искам пълен комфорт, луксозен хотел, плаж и хубава храна

Като ще е гарга да е рошава. Отиваме на почивка в Мавриций, нека всичко е на ниво. Ако сте готови да дадете за настаняване между 800 и 1200 евро на човек, остава да изберете само стила. Всичко друго ще е удоволствие за сетивата. Тук отново стандартът се определя от местните вериги- Attitude и Beachcomber и от международните- Radisson, Riu, Outrigger, Constance. Ето как изглеждат нещата с полет от София.

Constance Belle Mare Plage, Belle Mare

Пътувам с деца

Преди да решим да вземем децата с нас на екзотична ваканция, трябва да сме сигурни, че ще понесат дългия полет и часовата разлика добре, за да не превърнем почивката в мъчение за всички. Ако Вашите малчугани са добри пътешественици, Мавриций ще им хареса. Топлите,плитки лагуни на плажа са идеален басейн дори за децата, които не могат да плуват. Тук те могат да направят и първите опити за шнорхелуване и да се радват на цветните рибки, които почти можеш да докоснеш с ръка.За по-големите има чудесни възможности за всякакви водни спортове. Малките могат да се забавляват и в детските клубове на по-големите хотели.

Zilwa Attitude, Grand Gaube

Искам най-доброто

Обичате да получавате най-доброто и сте готови да платите за това.  Мавриций е Вашата дестинация. Луксозните хотели са разположени на най-хубавите плажове с просторни паркове и голф игрища. Впечатляващи спа-центрове и тематични ресторанти ще удовлетворят и най-високите изисквания. Предлага се настаняване както в стандартни стаи и апартаменти, така и в просторни вили със собствен басейн.  Примерни ценови предложения може да видите тук.

Four Seasons Resort Mauritius at Anahita, Beau Champ

Какъвто и да е Вашият бюджет или предпочитания, почивката на Мавриций ще Ви хареса. Това е остров с уникална природа, бели плажове, тюркоазени лагуни, гостоприемни и приветливи хора и вкусна храна. Поне веднъж в живота си трябва да го видите.

Мечтаете ли за слънце, топли вълни и мирис на океан? Направете си коледен подарък, който ще запомните- бягство от зимата и студа на екзотичния остров Мавриций!

Още статии от нас: Вдъхновения от света

За красотата и екзотиката на Бахамските острови,  човек не е необходимо да губи много думи, славата им е всеизвестна…Плажове, хотели, природа, всичко на многобройните  Бахамските острови  притежава нещо изключително – от перлено розовите плажове на Елеутера до недокосната от човека природа на Ексума.
Пътуването е съществен аспект от човешкия живот, който може да донесе множество ползи за индивида. Независимо дали става дума за изследване на нови култури, посещение на исторически места или просто за почивка от суматохата на ежедневието, пътуването има начин да промени гледната точка и да отвори свят от възможности.
Метеора е невероятно място за посещение поради своите уникални геоложки образувания, богата история и спиращи дъха гледки. Някои от причините, поради които Метеора е популярна дестинация, включват…
Може би сте чували, че плажът и морето са полезни за вашето здраве, но знаете ли, че това е подкрепено от науката? Ето някои от невероятните предимства на плажните ваканции.

Най-добрите хотели за почивка в Гърция, Неа Врасна и Паралия Катерини

☀️ Последна стая за 𝟮𝟭.𝟬𝟲 - 𝟮𝟲.𝟬𝟲 🏖️ Обади се сега!