Турстическа агенция Оазис-А

Бахамски острови – субтропичен рай в близост до Флорида

Бахамски острови – субтропичен рай в близост до Флорида

Съдържание

За красотата и екзотиката на Бахамските острови,  човек не е необходимо да губи много думи, славата им е всеизвестна…Плажове, хотели, природа, всичко на многобройните  Бахамските острови  притежава нещо изключително – от перлено розовите плажове на Елеутера до недокосната от човека природа на Ексума.

Луксозните хотелски комплекси  като Atlantis Paradise Island The Cove 5*, One&Only Oceаn Club 6*,   Pink Sands Resort  5* и др., отличващи се като едни от най-добрите,  примамват своите  гости да се връщат тук всяка година. Бахамските острови предлагат и изключителни условия  за  водни  и  подводни спортове. Само 30 от близо 700-те острова са  населени, поради което  голяма част от кораловите рифове около тях  са останали непокътнати. Гмуркачи от всички кътчета на света идват да се наслаждават на неповторимото многообразие от корали и тропически риби.
tui@travelisimo.bg

Turks&Caicos (Търкс и Кайкос)
Южно от Бахамите се намират  екзотичните карибски  острови  Търкс и Кайкос. Те представляват архипелаг от над 30 острова. Двете основни островни групи са заобиколени от богати на подводен живот коралови рифове, които общо образуват  третата по големина коралова система в света. Тук любителите на  водните спортове  могат да видят рядко срещани морски обитатели, като риба скат,  костенурки, атлантическия син марлин и др. Естественият  лукс, който предлагат  тюркоазено сините води на океана,  намира продължение в пъркокласния  комфорт на  стилните хотели- The Somerset on Grace Bay 5*, Parrot Cay&Como Shambhala Retreat 5*.

Още статии от нас: Вдъхновения от света

Пътуването е съществен аспект от човешкия живот, който може да донесе множество ползи за индивида. Независимо дали става дума за изследване на нови култури, посещение на исторически места или просто за почивка от суматохата на ежедневието, пътуването има начин да промени гледната точка и да отвори свят от възможности.
Метеора е невероятно място за посещение поради своите уникални геоложки образувания, богата история и спиращи дъха гледки. Някои от причините, поради които Метеора е популярна дестинация, включват…
Може би сте чували, че плажът и морето са полезни за вашето здраве, но знаете ли, че това е подкрепено от науката? Ето някои от невероятните предимства на плажните ваканции.
Неа Врасна е едно от основните курортни селища в Северна Гърция, предпочитано от българи, сърби и румънци за лятна почивка поради близостта си до границата.

Най-добрите хотели за почивка в Гърция, Неа Врасна и Паралия Катерини

☀️ Последна стая за 𝟮𝟭.𝟬𝟲 - 𝟮𝟲.𝟬𝟲 🏖️ Обади се сега!