Турстическа агенция Оазис-А

Изследвайте света с нашия блог

В нашия блог ще намерите богатство от информация, идеи и съвети за пътуване, предназначени да ви вдъхновят и подготвят за вашите следващи приключения. Свежи публикации ви очакват, за да разширите хоризонтите си.

Блог за пътешественици: Открий нови истории

За красотата и екзотиката на Бахамските острови,  човек не е необходимо да губи много думи, славата им е всеизвестна…Плажове, хотели, природа, всичко на многобройните  Бахамските острови  притежава нещо изключително – от перлено розовите плажове на Елеутера до недокосната от човека природа на Ексума.
Пътуването е съществен аспект от човешкия живот, който може да донесе множество ползи за индивида. Независимо дали става дума за изследване на нови култури, посещение на исторически места или просто за почивка от суматохата на ежедневието, пътуването има начин да промени гледната точка и да отвори свят от възможности.
Метеора е невероятно място за посещение поради своите уникални геоложки образувания, богата история и спиращи дъха гледки. Някои от причините, поради които Метеора е популярна дестинация, включват…
Може би сте чували, че плажът и морето са полезни за вашето здраве, но знаете ли, че това е подкрепено от науката? Ето някои от невероятните предимства на плажните ваканции.
Неа Врасна е едно от основните курортни селища в Северна Гърция, предпочитано от българи, сърби и румънци за лятна почивка поради близостта си до границата.
Здравейте, плажни скитници! Мечтаете ли за бягство на остров с тюркоазени води, златист пясък и много слънце? Не търсете повече от гръцките острови! С над 6000 острова и островчета, от които да избирате, ние стеснихме топ дестинациите за следващото ви бягство на плажа.

Пътят е там, където сърцето е свободно

🌞 20% отстъпка за почивка в Гърция от 01.06 - 06.06 и от 06.06 до 11.06. 🏖️ Важи до 25 май. Обади се сега!