Турстическа агенция Оазис-А

Изследвайте света с нашия блог

В нашия блог ще намерите богатство от информация, идеи и съвети за пътуване, предназначени да ви вдъхновят и подготвят за вашите следващи приключения. Свежи публикации ви очакват, за да разширите хоризонтите си.

Блог за пътешественици: Открий нови истории

Търсете Вашето прозорче към света, който е пълен с възможности за изследване, приключения и открития. С Оазис-А, следващото Ви пътуване може да бъде всичко, за което мечтаете, и още повече.
Всяко дете заслужава лятото на мечтите си, а детския лагер предлага точно това – вълшебство, приключения и спомени, които ще останат за цял живот. Лятото в детски лагер “Александра” чака да бъде изживяно с много вълшебство и радост!
Истанбул е уникален град, намиращ се на два континента – Европа и Азия, разделен от знаменития Босфорски проток. В този изумителен град има безброй неща, които може да правите по време на престоя си. По-долу представяме само малка част от тях.
Разположен между Солун и Кавала, на приблизително 75 километра разстояние от тях, Аспровалта предоставя лесен достъп до тези два големи града. Освен това, градът е на същото разстояние от Драма и Серес, което прави курорта добро място за почивка за посетителите от Балканския полуостров.
През средновековието, град Ставрос е бил едно малко рибарско селище. Днес градчето е преди всичко популярна туристическа дестинация. На около 14 км от Ханя, разположен на живописен залив на северния бряг на полуостров Акротири.

Пътят е там, където сърцето е свободно

🌞 20% отстъпка за почивка в Гърция от 01.06 - 06.06 и от 06.06 до 11.06. 🏖️ Обади се сега!