Турстическа агенция Оазис-А

Условия за ползване

Съдържание

Добре дошли на https://oasis-a.bg/

Моля, прочетете внимателно настоящите Условия за ползване преди да използвате уебсайта https://oasis-a.bg/ Използването на този уебсайт подлага на следните условия и правила. С използването на уебсайта, вие се съгласявате с тях и приемате отговорността за спазването им. Ако не се съгласявате с тези условия, моля, не използвайте този уебсайт.

Интелектуална собственост

Авторско право: Всички текстове, изображения, графики, лога, аудио и видео материали, както и всички други видове съдържание, публикувани на този уебсайт, са собственост на ЕТ "ОАЗИС-А - ВАСИЛ АНГЕЛОВ" или се използват с разрешение на собствениците им и са защитени от законите за авторско право и други приложими закони за защита на интелектуалната собственост.

Търговски марки: Всички търговски марки, лога и имена на продукти, използвани на този уебсайт, са собственост на ЕТ "ОАЗИС-А - ВАСИЛ АНГЕЛОВ" или се използват с разрешение на собствениците им.

Правила за ползване

Лична употреба: Можете да използвате уебсайта https://oasis-a.bg/ само за лична, не-комерсиална цел.

Забранено е: Забранено е копирането, възпроизвеждането, публикуването, променянето или разпространението на каквото и да било съдържание от този уебсайт без писменото съгласие на ЕТ "ОАЗИС-А - ВАСИЛ АНГЕЛОВ". Изключение прави използването на информация и материали за лична и не-комерсиална цел след писмено разрешение.

Злоупотреба: Забранено е използването на уебсайта https://oasis-a.bg/ за злоупотреба, включително незаконни дейности, вредни компютърни програми, хардуер или софтуер, навлизане в компютърни системи без разрешение, или други дейности, които могат да доведат до щети за ЕТ "ОАЗИС-А - ВАСИЛ АНГЕЛОВ" или трети лица.

Отказ от отговорност

Публикувана информация: Уебсайтът https://oasis-a.bg/ се предоставя “както е” и “какъвто е наличен” без никакви гаранции, изразени или подразбиращи се. ЕТ "ОАЗИС-А - ВАСИЛ АНГЕЛОВ" не носи отговорност за точността, пълнотата или актуалността на информацията, публикувана на уебсайта. Използването на информацията и материалите от този уебсайт е на ваша собствена отговорност.

Промени в Условията за ползване

ЕТ "ОАЗИС-А - ВАСИЛ АНГЕЛОВ" си запазва правото да променя тези Условия за ползване по всяко време без предизвестие. Промените могат да включват актуализации на правилата и условията, политиката за поверителност и други аспекти на сайта. Продължавайки да използвате уебсайта след такива промени, вие се съгласявате с актуалните Условия за ползване.

Свържете се с нас

Ако имате въпроси или коментари относно тези Условия за ползване, моля свържете се с нас чрез office@oasis-a.bg.

Последно актуализирано на: 26.04.2024 г.

☀️ Последна стая за 𝟮𝟭.𝟬𝟲 - 𝟮𝟲.𝟬𝟲 🏖️ Обади се сега!